Wat vinden klanten?

43 jaar en in de overgang.  De kilo’s vlogen eraan. Op een gegeven moment woog ik over de 100 kilo en zakte ik door de wc bril heen. Toen ging er een knop om. Zoveel  soorten (crash)diëten geprobeerd en elke keer het welbekende jojo effect.

Op internet las ik over de GLI behandeling. Na een doorverwijzing van mijn dokter ging ik op zoek naar een goede leefstijlcoach in Zoetermeer. Veel coaches spraken mij niet aan: ze waren (voor mij) te jong of hadden geen mogelijkheid op de dag dat mij qua werk wel uit kwam.  Ik zocht ook iemand die verstand heeft van de overgang, waar ik sinds een paar jaar in zit.  Toen kwam ik uit bij Loes.

Bij het eerste gesprek voelde ik me meteen thuis in de gespreksruimte. Het is in een huiselijke stijl ingericht en het koffie apparaat pruttelde. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik hoefde niet op een weegschaal (bij de dokter had ik mijn gewicht al moeten doorgeven) en het getal boven de 100 kg was bij de intake geen gespreksonderwerp.

De gesprekken gaan vooral over gedrag en wat je daar aan kan veranderen. Waarom maak je bepaalde keuzes? Wat zijn kleine stapjes die je kan aanpassen? Loes is leuk, grappig en neemt echt de tijd voor me: ze kijkt niet op de klok. We lopen regelmatig uit maar de gesprekken zijn écht helpend. Ook begrijpt ze me en (h)erkent de dingen waar ik tegen aanloop omdat ze dit zelf ook heeft meegemaakt.

Ik ben nu bijna twee maanden bezig en… ik ben aan het afvallen!! Er is al bijna 4 kilo af.

Ik weeg nu onder de 100 kg!

Het motiveert me dat het een traject is van 2 jaar en ik de tijd heb om af te vallen door kleinere aanpassingen te doen die passen bij mijn leven. Zo wandel ik bijvoorbeeld elke ochtend een langer stuk met mijn hond.

Laatst kon ik mijn riem een gaatje strakker zetten! 

Kortom: zoek jij een leefstijlcoach die de tijd voor jou neemt, je op je gemak stelt (en met wie je ook kan lachen) in een huiselijke setting? Die ervoor zorgt dat je gemotiveerd bent om naar haar toe te gaan omdat je merkt dat de kleine veranderingen haalbaar zijn bij jouw levensstijl? Ga dan naar Loes. Ik heb nog 22 maanden te gaan, maar er alle vertrouwen in dat ik mijn streefgewicht ga behalen én voor het eerst in mijn leven ook kan behouden!

Miranda (43 jaar oud)
November 2023

Wil jij ook graag afvallen en je doelen bereiken? Neem contact op. Kennismaken is gratis. 

info@leefstijlcoach-loes.nl
06 – 22 22 40 40

cool-logo
blcn-logo
kabiz-logo
cool-logo
blcn-logo
kabiz-logo

KVK: 27293619

Scroll naar boven